USA Roadtripplanner

Wil jij naar Amerika maar weet je niet waar te beginnen?

zoek jij tips op maat voor activiteiten, wat te zien, welke nationale parken te bezoeken (en hoe lanG) en waar op te letten tijdens de reis?

Ben jij dit?

 • Je zoekt naar Amerika reistips, maar je krijgt een mega error van de hoeveelheid aan informatie die je via Google kunt vinden.
 • Je hebt daarnaast ook eigenlijk geen idee waar je naar moet zoeken. Waar begin je?
 • Met andere woorden: je vindt wel veel, maar je hebt eigenlijk geen idee of dat het juiste is.
 • Wat jij wilt is informatie waarvan je weet: dit past bij mij, dit is wat ik zoek!
 • Wat jij eigenlijk nodig hebt is iemand die jou kan vertellen welke informatie je zoekt, waar je dit vindt en eigenlijk ook nog zoveel mogelijk direct het antwoord kan geven.
 • Of nog beter: iemand die jou één stap voor is en met praktische tips (en leuke ideeën) komt waar jij zelf nog geeneens aan gedacht hebt.

Herken jij jezelf hierin? Top, dan kan ik je verder helpen!

Jij wilt voorbereid op reis, zorgeloos genieten onderweg en nog jaren nagenieten van jullie rondreis door Amerika!

Hoe zou het zijn als zoekstress verandert in voorpret? Dat het genieten nu al mag beginnen?

Wat jou op weg helpt, is een duw in de juiste richting.
één moment waarop jouw vragen worden beantwoord.

wat is een vraag-maar-raak gesprek?

Je wilt zelf die reis naar Amerika plannen, maar je zou zo graag nog even sparren met iemand die er al wat vaker geweest is.

Daar komt het simpelweg op neer. 

Ik zeg het altijd zelf: ik zou willen dat ik er voor mijzelf was voor onze eigen allereerste rondreis door Amerika…en misschien ook wel voor die tweede rondreis. Of wat dacht je van rondreizen met een baby? Toch echt anders dan met z’n tweetjes.

Wat ik bedoel is dat je als “leek” op die eerste reis naar Amerika, en misschien wel je enige reis, veel mooie momenten en kansen laat liggen. Puur omdat je niet beter weet…zelfs al heb je je helemaal rot ge-Googled en beschik je over de meest recente Lonely Planet reisgids.

Sommige dingen kun je gewoonweg niet weten en wat je niet weet, daar zul je ook niet op gaan zoeken. 

Waar het op neerkomt: jij hebt waarschijnlijk lang gedroomd en gespaard voor deze rondreis en wilt die beginnersfouten het liefst overslaan. Je wens is om voorbereid te zijn op het rondreizen door Amerika. Dat er ook nog even iemand meekijkt naar de route die je gekozen hebt en daar feedback op kan geven. Én, als het even kan, dat je nog wat extra tips en adviezen meekrijgt waar je zelf gewoonweg niet aan hebt gedacht.

Die mogelijkheid bied ik jou:

Vraag maar raak, zodat jij vol vertrouwen en met praktische tips op maat die rondreis door Amerika gaat maken. Persoonlijke hulp. Wat wil je nog meer?

In drie stappen van vakantie zoekstress naar vakantie voorpret

Stap 1: voorbereiding

 • Klik op de knop hieronder en plan een Vraag-Maar-Raak gesprek in!
 • Open je e-mailinbox. Geen mail ontvangen? Check je spam!
 • Volg de betaallink en betaal uiterlijk 48 uur voorafgaand aan het gesprek.

Stap 2: het gesprek

 • De dag van het gesprek krijg je een extra herinnering met de link voor de videocall. Handig!
 • Het gesprek vindt plaats: krijg antwoord op je meest prangende vragen.
 • Ontvang leuke tips en praktische informatie ter voorbereiding op je reis.

Stap 3: nazorg

 • Open de e-mail met het bestand met (extra) linkjes en informatie zoals besproken tijdens het gesprek.
 • Ga aan de slag met de verkregen informatie.
 • Indien blijkt dat je meer hulp kunt gebruiken, stap je eenvoudig over naar een uitgebreidere vorm van begeleiding zonder extra kosten!

Vraag-maar-raak gesprek | €89

Dit gesprek bestaat uit:

 • Een 60 minuten durende videocall
 • Na afloop een document met daarin een verzameling van de belangrijkste informatie zoals genoemd in het gesprek
Lian-3

Het geheim van zelf je rondreis door Amerika plannen

Je wilt eigenlijk al jaren een rondreis door Amerika maken. Misschien staat hiken in de Grand Canyon of reizen met een camper door zuidwest Amerika wel op je bucket list

Alleen je zit vast. Je wilt het zelf doen, maar je komt er gewoon niet uit.

Misschien zie je al beren op de weg nog voor je uberhaupt in Amerika bent. Of twijfel je gewoon bij elke keuze die je moet maken. Met andere woorden: weet je wel zeker dat je niks vergeet?

Zelf je rondreis door Amerika plannen, blijkt toch iets uitdagender dan je dacht.  

Zelf heb ik sinds 2010 jaarlijks door Amerika gereisd, soms meerdere keren per jaar, waarbij we iedere rondreis volledig zelf hebben geregeld. Ik weet daarom als geen ander hoe het is om zelf die reis te plannen.

Maar ondanks de uitdagingen betekent zelf regelen vooral dat je alle vrijheid hebt om te doen en laten wat je wilt. Dat je niet begrenst wordt door het aanbod van een reisorganisatie óf de beperkingen van een pakketreis.

Nog beter, met een beetje geluk bespaar je honderden euro’s op de totaalprijs van je reis door de verschillende onderdelen zelf (en los van elkaar) te boeken, waardoor je dit geld weer kunt steken in andere dingen zodat je precies die reis naar Amerika krijgt waar je altijd van hebt gedroomd.

Veelgestelde vragen

Mocht je de prijs hierboven gemist hebben: het Vraag-Maar-Raak gesprek kost €89 voor een 60 minuten durende videocall.

Je schakelt mij in ter ondersteuning voor het zelf plannen en/of zelf regelen van je rondreis door Amerika. Het boeken van onderdelen van je reis doe ik dus niet. Ik ben geen reisbureau of reisconsulent. Wel kan ik je helpen met het vinden van de meest geschikte camping, accommodatie of dergelijke. Daarnaast bied ik hulp en uitleg over het zelf boeken van overnachtingen. Mocht je het bovendien fijn vinden, dan ondersteun ik je LIVE via videocall terwijl jij online boekt. Niks mis mee om dat spannend te vinden en een extra oog te hebben dat meekijkt.

Zeker weten. Iedereen die naar Amerika gaat (en bezig is met de voorbereiding/planning/invulling van die reis) kan bij mij terecht voor hulp.

Zeker weten. Ben jij van plan om naar Amerika te gaan, maar lukt het je niet om keuzes te maken, knopen door te hakken of wil je je avontuur starten met een degelijk advies? Ook dan ben je van harte welkom.

Zeker weten. Iedereen die naar Amerika gaat (en bezig is met de voorbereiding/planning/invulling van die reis) kan bij mij terecht voor hulp.

Dat kan zeker. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en dan bespreken we de mogelijkheden.

“I felt my lungs inflate with the onrush of scenery—air, mountains, trees, people. I thought, “This is what it is to be happy.”

― Sylvia Plath, The Bell Jar

Hé psst!

Iedere maand geef ik één Vraag-Maar-Raak gesprek weg! Wil jij hier kans op maken? Vul dan onderstaand formulier in. Simpel als dat. Je krijgt altijd een reactie.