USA Roadtripplanner

Wil jij Zelf je reis regelen?

Maar kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen, uitzoeken en uitstippelen van de route en de inhoud?

USA Roadtripplanner is dé plek voor enthousiaste gezinnen en reiskoppels om hun droomreis naar Amerika werkelijkheid te maken. Je vindt hier concrete tips en adviezen, volledig uitgestippelde (én realistische) roadtrips en natuurlijk persoonlijke hulp om je van A-Z te begeleiden bij het plannen van jouw rondreis door Amerika.

Lian-15

Rondreizen door Amerika? Ik doe het al ruim 10 jaar met mijn Amerikajunkie-husband Nicky. De laatste jaren maken wij onze Amerika droomreizen als gezin. Als ik het kan, kan jij het ook!

Ja, echt waar!

Want het is mijn missie jouw droomreis naar Amerika waar te maken. Hoe ik dat doe? Ik deel al mijn ervaringen, kennis en expertise met jou. In welke mate? Dat bepaal jij zelf. Pick my brain in een 60 minuten durende video call (Vraag-maar-raak) of ga all-in zodat jouw droomreis naar Amerika na zes weken intensieve begeleiding staat als een huis. Het enige dat dan nog rest is wachten tot je alles kunt boeken of, als we dat ook direct getackeld hebben, wachten tot je de koffers kunt pakken.

Lian-15